win_1000_address dutch english logo

Pintar Rapido Privacy Beleid

Door het bezoeken van deze website en/of het bijwonen van een van onze evenementen, in of buiten het Verenigd Koninkrijk, accepteert u en gaat u akkoord met ons privacy beleid, als kunstenaar en als bezoeker.

Welke persoonlijke gegevens verzamelen we?

We verzamelen alleen de informatie die u verstrekt bij de volgende handelingen:

Hoe worden uw gegevens gebruikt?

Wij zullen uw gegevens niet verkopen of doorgeven aan andere bedrijven, tenzij een wettelijke verplichting ons daartoe dwingt, in dat geval kunnen wij uw gegevens doorgeven aan elke relevante instantie.

Wij kunnen uw gegevens gebruiken voor het verzenden van incidentele updates over Pintar Rapido evenementen of over onze donateurs en sponsors.

Wij kunnen uw bankrekeningnummer gebruiken voor de verwerking van uw betalingen als u bijvoorbeeld een schilderij verkoopt en wij u d.m.v. een bankoverschrijving betalen. Deze informatie wordt echter niet online opgeslagen en wordt binnen een maand na het evenement vernietigd.

Wij kunnen uw persoonlijke gegevens gebruiken voor de verwerking van uw persoonlijke betalingen, als u bijvoorbeeld een 2 Daagse Kunstenaarspas koopt. Wij slaan uw persoonlijke bankgegevens echter niet op als wij een derde partij gebruiken voor beveiligde betalingen via internet: zie voor Privacy Beleid Ticketscript