win_1000_addressdutch english logo

Pintar Rapido Amsterdam

Op 3 en 4 september 2016 vond Pintar Rapido Amsterdam plaats. Je kunt de winnaars zien op de Prijzen Pagina.  Geef je onderaan deze pagina op voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het het evenement in 2017.

Pintar Rapido Amsterdam is het grootste openlucht schilderfestival in Nederland. De volgende Pintar Rapido Amsterdam vindt plaats op 3 en 4 september 2016. Toegangskaarten zijn nu te koop

Pintar Rapido inspireert honderden professionele en amateur kunstenaars om in één dag een schilderij te maken. Een geweldige gelegenheid voor kunstenaars elkaar te ontmoeten, werk te verkopen en kans te maken op de Pintar Rapido prijs van €1.000.

Op de Pintar Rapido tentoonstelling zijn de unieke stadsgezichten van Amsterdam te bewonderen. Allemaal in één dag geschilderd en tegen een schappelijke prijs te koop.

Dag 1 – Zaterdag 3 september 2016 Schilderdag. Na het kiezen van een plek heeft elke kunstenaar één dag de tijd om een schilderij te maken. Ze kiezen hun eigen materiaal en bepalen zelf stijl, middel,  formaat en techniek. Meer informatie kunstenaars.

Dag 2 - Zondag 4 september 2016 Openbare tentoonstelling en verkoop. Het publiek kan de honderden schilderijen bekijken, die allemaal in één dag geschilderd zijn in de straten van Amsterdam. Men kan de kunstenaars ontmoeten en schilderijen kopen.Meer informatie voor publiek.

Pintar Prijs We hebben meer dan €2.000 aan prijzen, inclusief de hoofdprijs van €1.000 gesponsord door Windsor&Newton. De gelauwerde kunstenaar Rose Schuring en galerie eigenaar Rutger Brand leiden de jury. Lees hier meer over de Pintar-prijs.

Bekijk de filmimpressie van Pintar Rapido Amsterdam 2015

image1
image2
image3
image4
image5
image6
image7
image8
image9
image10