languageenglish dutch german spanish french
logo_banner

Pintar Rapido nu ook in Amsterdam.

Pintar Rapido vond plaats op 6 en 7 september en was een groot succes! Bekijk de filmimpressie van Pintar Rapido Amsterdam 2014 Schrijf je hier onder in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van data in 2015.

Pintar Rapido Amsterdam is een openlucht schilderfestival, een wedstrijd en tentoonstelling. Een ode aan de kunst in een van de mooiste steden van Europa. Zorg dat je daarbij bent!

Pintar Rapido Londen inspireerde al honderden professionele en amateur kunstenaars om in één dag een schilderij te maken. Hopelijk wordt Pintar Rapido Amsterdam een net zo enerverende gebeurtenis voor kunstenaars om werk te verkopen en de Pintar-prijs van €1.000 te winnen.

Op de Pintar Rapido tentoonstelling zijn unieke stadsgezichten van Amsterdam te bewonderen. Allemaal in één dag geschilderd. De schilderijen zijn tegen een schappelijke prijs te koop. Van de opbrengst gaat 10% naar een goed doel.

Dag 1 – Zaterdag 6 september 2014. Schilderdag
ledere kunstenaar maakt zijn eigen schilderij op een door hemzelf gekozen plek, werkt met zijn eigen materiaal, en bepaalt zelf het formaat en techniek. Lees ook: Informatie kunstenaars.

Dag 2 – Zondag 7 september 2014. Tentoonstelling en verkoop in de Posthoornkerk, Haarlemmerstraat 124-126, Amsterdam. Het publiek krijgt honderden stadsgezichten van Amsterdam te zien. Allemaal in één dag geschilderd. Bovendien kan je de kunstenaar zelf ontmoeten, misschien heeft hij wel jouw huis of straat geschilderd. Meer Informatie: zie Publiek

Pintar Prijs 2014 We beschikken over meer dan €2.000 aan prijzengeld, inclusief de hoofdprijs van €1.000. De jury bestaat uit de gelauwerde Amsterdamse kunstenaar Jim Harris, docent aan de Wackers Academie, Rutger Brandt, directeur van Galerie Mokum en Raoul Locht, hoofdredacteur van Atelier Magazine. Meer Informatie.

Bekijk de filmimpressie van Pintar Rapido London 2013

 

  

paintingsPeter Smit Jim Harris Matthijs de Wit Rene Frederik De Vos Wim Streep Chiel van Zelst Roy Connelly Rob Adams Adebabje Alade Roos Schuring Pablo Rubén López Sanz

Abonneren op de nieuwsbrief

sponsorsvangogh loods5 canal vanbeek sofa dezondagsschilders lloyds wackers newfoodfair debouwmeester atelier jeugdcultuur facebook twitter mail